صندوق بازنشستگی: در یک سال گذشته تعداد حقوق‌بگیران ۲.۶ درصد افزایش یافته/ ۶۵ درصد این افراد مرد و ۳۵ درصد زن هستند غیرحضوری شدن مدارس آذربایجان شرقی در هفته آینده پلیس راهور دیر خبر داد، اما طرح زوج یا فرد بی‌توقف اجرا می‌شود دورکاری بانوان شاغل ادارات خوزستان در روز چهارشنبه به مناسبت روز زن اتوبوس و مترو در این روز رایگان شد هشدار بارش‌های سنگین در ۵ استان؛ بارش برف و باران در ۱۵ استان از فردا چهارشنبه مدارس نمونه دولتی حذف می‌شوند؟ هوا سرد می‌شود / باران تا جمعه در تهران ادامه دارد مدارس و دانشگاه‌های کدام استان‌ها و شهر‌ها چهارشنبه ۱۹ آذر ۱۴۰۴ تعطیل است؟ جزئیات جدید پرونده قتل «منصوره قدیری» اعلام شد مدارس مازندران به دلیل شیوع آنفولانزا، فردا چهارشنبه ۱۹ آذر ۱۴۰۴ مجازی شد تمام مقاطع آموزشی خراسان رضوی فردا چهارشنبه ۱۹ آذر ۱۴۰۴ مجازی شد تمام مدارس سیستان و بلوچستان فردا چهارشنبه ۱۹ آذر ۱۴۰۴ مجازی شد کشف قلک‌های ۱۸۰۰ساله مملو از سکه پنجمین پرواز بارورسازی ابر‌ها در حوضه آبریز دریاچه ارومیه انجام شد مدارس و دانشگاه‌های کدام استان‌ها فردا سه‌شنبه ۱۸ آذر ماه ۱۴۰۴ تعطیل شد؟

اظهارات وزیر آموزش و پرورش در خصوص تدوین آیین‌نامه جدید رتبه‌بندی معلمان

وزیر آموزش و پرورش با اشاره به تدوین آیین‌نامه جدید رتبه‌بندی معلمان گفت: انتظار می‌رود پایش آیین‌نامه قبلی رتبه‌بندی و تدوین آیین‌نامه جدید با سرعت و دقت پیگیری شود.
تاریخ انتشار: ۱۱:۰۳ - ۲۲ مهر ۱۴۰۳ - 2024 October 13
کد خبر: ۲۶۰۰۱۲
تعداد نظرات: ۱ نظر

به گزارش راهبرد معاصر، علیرضا کاظمی؛ وزیر آموزش و پرورش در بیست و پنجمین جلسه شورای معاونان با اشاره به تدوین آیین‌نامه جدید رتبه‌بندی معلمان اظهار کرد: انتظار می‌رود پایش آیین‌نامه قبلی رتبه‌بندی و تدوین آیین‌نامه جدید با سرعت و دقت پیگیری شود.

 

وی بر استقرار رتبه‌بندی برای افراد فاقد رتبه و نومعلمان تأکید کرد.

 

وزیر آموزش و پرورش به لایحه بودجه سال آینده اشاره کرد و گفت: در این مسیر باید همه نیازها به سرعت احصا و حداقل 50 درصد پاداش بازنشستگی فرهنگیان در سال جاری و سال آینده در بودجه گنجانده شود تا پرداخت‌ها به روز شود.

 

وی با ارائه گزارشی از دیدارهای اخیر و نشست شورای عالی آموزش و پرورش به ریاست رئیس جمهور بیان کرد: در تمام دیدارها و نشست‌ها تأکید کردم که سیاست کلان ما در آموزش و پرورش ارتقای جایگاه نظام تعلیم و تربیت است و این ارتقا به نقشه راه نیاز دارد.

 

کاظمی در ادامه افزود: برای دومین بار در 11 سال اخیر جلسه شورای عالی آموزش و پرورش با حضور رئیس جمهور برگزار شد و این رویکرد بازتاب‌های خوبی داشته است و این امر در مسیر پیش رو منجر به رفع بسیاری از مسائل آموزش و پرورش خواهد شد. 

 

وی خروجی نشست شورای عالی آموزش و پرورش را مثبت ارزیابی کرد و گفت: بعد از این نشست، رئیس جمهور اعلام آمادگی کرد که مشکل فضاهای آموزشی کشور را بر اساس نیازمندی‌ها و برنامه‌های اعلامی حل و فصل کند.

 

کاظمی اضافه کرد: باید مسائل و نیازمندی‌های آموزش و پرورش را احصا و سازماندهی کنیم تا با طراحی متقن و دقیق از سایر دستگاه‌ها و نهادها مطالبه کنیم./ تسنیم

ارسال نظر
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Germany
۱۱:۳۱ - ۱۴۰۳/۰۷/۲۲
0
0
در رتبه بندی قبلی اکثرا رتبه ۳ را گرفتند در حالی که اگر رتبه بندی تخصصی و با مدرک معتبر و سند معتبر اجرا شود خیلی به حق واقعی می رسند البته در صورتی که حفوق رتبه ها بالا باشد
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار